Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Λοιπόν!Αφού τελείωσε η εκδήλωση,έχουμε και λέμε...

Του Χρήστου Μανάρα


Τώρα που τελείωσε η εκδήλωση, μπορώ ελεύθερα να σχολιάσω νομίζω, γιατί αν το έκανα από πριν θα χαλούσα πολύ το κλίμα και όχι μόνο. Τώρα το πώς κρατήθηκα, ακόμη δεν ξέρω.
   Συγχαρητήρια κατ' αρχήν,σε όλους σας που ξαναζεστάνατε αυτό το άψυχο «κουφάρι» της ΧΑΝΘ!! Ζήλεψα πολύ που δεν ήμουν μαζί σας μετά από τόσα χρόνια. Αυτό ήταν το χορευτικό και θα είναι για πάντα έτσι σε κάθε μας ανάμνηση.
   Συμφωνώ απολύτως με τα σχόλια (στην αντίστοιχη ομάδα μας στο Facebook) του Νίκου, του Παναγιώτη, του Θεαγένη για το Μέγα Δάσκαλό μας Νίκο Βαβρίτσα. Καλός ή στραβός, εμείς αυτόν είχαμε και αυτόν αγαπήσαμε!
   Αλήθεια, πώς ήταν δυνατόν να γίνει η παραμικρή αναφορά στο Δάσκαλό μας από τα στελέχη της ΧΑΝΘ, όταν ήταν αυτός που τους ξευτέλισε ουκ ολίγες φορές στις συναντήσεις με το Δ.Σ.;;;! Αυτός που έσκισε τα λιωμένα πουκάμισα και τα καλσόν και τους τα πέταξε κατάμουτρα το 2007;;!! Αυτός ο «αγροίκος» κατ' αυτούς, που δεν τολμούσαν να τον κοιτάξουν καν, γιατί σε κάθε απαίτηση προς τη ΧΑΝΘ είχε δίκιο!!
   Εμείς μ' αυτόν όμως γυρίσαμε όλον τον κόσμο, πρεσβεύσαμε περήφανα την πατρίδα μας και όπου κι αν πήγαμε γράψαμε ιστορία...«κύριοι» της ΧΑΝΘ. Α, συγγνώμη!... και κυρίες... για να μην ξεχνάμε!!
   Τυχεροί όσοι φύγατε νωρίς από το χορευτικό, ο κάθε ένας για λόγους δικούς του,κυρίως οικογενειακούς, για του πιο πολλούς. Προσωπικά βίωσα τα πάντα εκεί, στο χορευτικό. Από την απόλυτη ακμή, μέχρι τη δυστυχώς απόλυτη παρακμή το 2008. Υπήρξαν πρόβες που κλαίγανε και οι τοίχοι από την κατάντια και τη μιζέρια αυτού του μεγαλείου που κάποτε λεγόταν Πρώτη Ομάδα ή Ομάδα Επίδειξης...
   Όσο μπόρεσα άντεξα, μετά όμως και το διωγμό του Νίκου του Βαβρίτσα..., όλα βάρυναν, πολύ!!!
   Τέλος πάντων αγαπητοί συγχορευτές, αυτά για την ώρα. Χαζός όποιος περίμενε αναφορά από τη ΧΑΝΘ για το Βαβρίτσα και το έργο που επιτελέστηκε εδώ και δεκαετίες. Ύπουλος όποιος ήξερε και δε μίλησε!! και ξέρω καλά τι γράφω, πολύ καλά μάλιστα!!!
   Όσον αφορά τους χορηγούς και τις λοιπές σάλτσες, ΠΡΟΣΕΧΩΣ.
   Παρακολουθείτε τη σελίδα μας (αλλά και το blog) όλοι. Καλά τα χάχανα, αλλά κάποιοι θα μπουν στη θέση τους
...Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου